Etiket Sonuçları: yarışma

Şbt

Balıkesirde 20 ilçedeki tüm ortaöğretim kurumlarının katılım sağladığı Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında düzenlenen "En İyi Cümle Afiş/Resim" Yarışmasında birinci olarak bizi gururlandıran öğrencilerimiz Seval ULU ve Abdullah ŞAHİN'i canı gönülden tebrik ediyoruz.

Dönem Sonu Faaliyet Haftası kapsamında gerçekleştirdiğimiz "Bilgi Yarışması"nda heyecan doruktaydı. Tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ekm

“Cumhuriyetimizin 100. Yılı Etkinlikleri” kapsamında İvrindi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen “Ortaokullar ve Liseler Arası Ezbere Güzel Şiir Okuma Yarışması”nda okulumuzu 11 Hayvan Sağlığı sınıfı öğrencilerinden Seval ULU temsil etti. Okulumuzu temsil eden öğrencimize teşekkür ederiz.