BALIKESİR / İVRİNDİ - Şehit Fatih Tomuşoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Seminer ve İftar Programımız

Seminer ve İftar Programı aynı anda gerçekleştirildi.

Okulumuzda  kaydı bulunan öğrencilerimizin İşverenlerine yönelik 20.03.2024 tarihinde KÖFTECİ CEMAL tesisinde İş Sağlığı ve Güvenliği kapsamında bilgilendirme semineri düzenlenmiştir. Katılımın yoğun olduğu seminerde, işletmelerde eğitim gören çırak ve e-okul  öğrencilerinin iş kazalarına karşı nelere dikkat etmesi gerektiği, çalışma ortamının daha güvenli olması için nelerin yapılacağı, özellikle iş kazalarında yapılması gereken iş ve işlemlerle ilgili işletmelere bilgi verilmiştir. Resmi olarak yapılması gereken bilgilendirme seminerine katılımın yoğun olması, ilçemiz esnaflarının okulumuz Çıraklık sistemine gösterdiği ilgiden, Okul Müdürü Hüseyin MALKOÇ ve resmi görevliler de memnun kaldıklarını dile getirmişlerdir. Mesem de kaydı bulunan işletmelerden ZORLU Mobilya ve DUMANOĞLU Tavukçuluğun sponsorluğunda gerçekleşen iftar yemeğinde, katılımcılarda Erkan ÜLFER ve ekibine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ettiler. İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa YÜCEL, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Nurettin ÖZDEMİR ve okul aile birliği başkanımız İvrindi Hastanesi Başhekimi Korkmaz ORUÇ' un da katıldığı etkinlikte, İlçe esnafını temsilen Esnaf ve Sanaatkarlar Odası Başkanı Şener ZORLU  ilçemizde açılması planlanan   Bağımsız MESEM taleplerini bir kez daha yinelediler. Etkinlikte emeği geçen tüm paydaşlarımıza okulumuz adına teşekkür ediyoruz.

21-03-202421-03-202421-03-202421-03-202421-03-2024

Yayın: 21.03.2024 - Güncelleme: 22.03.2024 08:50 - Görüntülenme: 51