Etiket Sonuçları: mtal

Nis

Okulumuzda Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında Hayvan Sağlığı ve Yetiştiriciliği bölümü öğrencileri tarafından  yetiştirilen 16 adet yumurtacı civciv Kınık Mahallesindeki gelir düzeyi düşük aileye ekonomik destek amaçlı verildi.

Şbt

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında  Okulumuzun 12 HYS ogrencileri tarafından periyodik şekilde Okulumuzun ağaçlandırılması ve ağaçların bakımı yapılmaktadır.

Okulumuz takımımız yıldızlar kategorisinde ilçe birincisi olup ilçemizi Balıkesir'de yapılacak turnuvada temsil edecektir. Öğrencilerimizi tebrik eder, emeği geçen Beden Eğitimi Öğretmeni Mehmet KOCADURMUŞ'  a teşekkür ederiz.

Kas

"24 Kasım Öğretmenler Günü " münasebetiyle  öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz merhum öğretmenimizin kabrini ziyaret ederek kabri başında dua ettiler.

Hakkın rahmetine kavuşmuş tüm Öğretmenlerimize  Allah'tan Rahmet ve yakınlarına sabırlar diliyor; kendilerini sevgi, saygı ve minnetle anıyoruz.

Kas

Cumhuriyetimizin 100.yılı kapsamında öğretmen ve öğrencilerimizin katkılarıyla okul bahçemizi güzelleştirmek için fidan dikim etkinliğimiz gerçekleştirildi. Katkıda bulunan idareci, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

İlçe Kaymakamımız Sayın Umut PAZARCI, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa YÜCEL, İlçe Emniyet Amiri ve İlçe Jandarma Komutanı  okulumuzu ziyaret ederek öğretmen ve öğrenciler ile bir araya geldiler. Akabinde Metal Teknolojileri Alanı atölyelerin de incelemelerde bulundu.

İş Sağlığı ve Güvenliği Semineri