BALIKESİR / İVRİNDİ - Şehit Fatih Tomuşoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Nis

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında İlkim Anaokulu öğrencilerine 23 nisan şenliği düzenlendi.

Proje kapsamında belediye düğün salonunu, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü 10 ve 11. Sınıf öğrencilerimiz süsledi.

Öğrencilerimiz palyaço gösterisi ile başlayıp ebru, yüz boyama, dans ile boyama çalışması yaptı. Ardından  çeşitli yarışmalar ile etkinliği sürdürdü.

Etkinlik tüm çocukların doyasıya  eğlendiği dans gösterileri ile son buldu. Emeği geçen Hayal Koç, Sibel Yavuz ve öğrencilerimize, İlkim Anaokulu Müdürü Eda Karakuş'a ve öğretmenlerine, tabi ki çocuklarımıza teşekkür ediyoruz.

Nis

Okulumuzda Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında Hayvan Sağlığı ve Yetiştiriciliği bölümü öğrencileri tarafından  yetiştirilen 16 adet yumurtacı civciv Kınık Mahallesindeki gelir düzeyi düşük aileye ekonomik destek amaçlı verildi.

Mrt

29 Şubat 2024 tarihinde düzenlenen müsabakalarda il birincisi olan öğrencilerimiz 22-23 Mart tarihinde Türkiye Büyükler Beyzbol müsabakalarına BALIKESİR 10 Burda AVM de katıldılar. Profesyonel takımların arasında yarışan öğrencilerimiz başarılı bir şekilde mücadele verdiler. Öğrencilerimizin Türkiye Şampiyonasına katılmaları burada mücadele etmeleri, tecrübe kazanmaları ve ufuklarının gelişmesine katkı sağlaması bizleri de ayrıca mutlu etmiştir. Okul müdürü Hüseyin MALKOÇ’ ve beden eğitimi Öğretmeni Murat TÜFEKÇİ’ yi tebrik ederiz.

Mrt

Seminer ve İftar Programı aynı anda gerçekleştirildi.

Okulumuzda  kaydı bulunan öğrencilerimizin İşverenlerine yönelik 20.03.2024 tarihinde KÖFTECİ CEMAL tesisinde İş Sağlığı ve Güvenliği kapsamında bilgilendirme semineri düzenlenmiştir. Katılımın yoğun olduğu seminerde, işletmelerde eğitim gören çırak ve e-okul  öğrencilerinin iş kazalarına karşı nelere dikkat etmesi gerektiği, çalışma ortamının daha güvenli olması için nelerin yapılacağı, özellikle iş kazalarında yapılması gereken iş ve işlemlerle ilgili işletmelere bilgi verilmiştir. Resmi olarak yapılması gereken bilgilendirme seminerine katılımın yoğun olması, ilçemiz esnaflarının okulumuz Çıraklık sistemine gösterdiği ilgiden, Okul Müdürü Hüseyin MALKOÇ ve resmi görevliler de memnun kaldıklarını dile getirmişlerdir. Mesem de kaydı bulunan işletmelerden ZORLU Mobilya ve DUMANOĞLU Tavukçuluğun sponsorluğunda gerçekleşen iftar yemeğinde, katılımcılarda Erkan ÜLFER ve ekibine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ettiler. İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa YÜCEL, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Nurettin ÖZDEMİR ve okul aile birliği başkanımız İvrindi Hastanesi Başhekimi Korkmaz ORUÇ' un da katıldığı etkinlikte, İlçe esnafını temsilen Esnaf ve Sanaatkarlar Odası Başkanı Şener ZORLU  ilçemizde açılması planlanan   Bağımsız MESEM taleplerini bir kez daha yinelediler. Etkinlikte emeği geçen tüm paydaşlarımıza okulumuz adına teşekkür ediyoruz.

Mrt

"Okulumuza gelen trafik polisleri, öğrencilerimize trafik kuralları hakkında bilgi vermek amacıyla özel bir bilgilendirme etkinliği düzenlediler."

Mrt

Okul tanıtım günlerimiz kapsamında İlçemizde yer alan ortaokul öğrencileri okulumuzu ziyaret ederek bölümlerimizi yakından tanıma imkanı buluyorlar.

Mrt

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Programı Düzenlenmiştir. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda  12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy´u Anma Günü Programı Düzenlendi. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okul sporlari Beyzbol genç erkekler il birincisi olan Beyzbol Takimimizi tebrik ediyoruz. Başta Beden Eğitimi ögretmenimiz Murat Tüfekçi olmak üzere tüm takım öğrencilerimize ve taraftarımıza teşekkür ediyoruz.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında yapılan 'afiş ve slogan yarışmasında' il birincisi olan 11 HYS öğrencimiz Seval Ulu, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa Yücel tarafından ödüllendirildi.

İl çapında yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrenciler, ilçe milli eğitim müdürümüz Mustafa Yücel başkanlığında yapılan toplantıda tek tek tebrik edilip çeşitli hediyelerle ödüllendirildiler.

Şbt

Balıkesir Emniyet Müdürlüğü tarafından Siber Farkındalık ve internet semineri verilmiştir.

Şbt

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında  Okulumuzun 12 HYS ogrencileri tarafından periyodik şekilde Okulumuzun ağaçlandırılması ve ağaçların bakımı yapılmaktadır.

Şbt

Balıkesirde 20 ilçedeki tüm ortaöğretim kurumlarının katılım sağladığı Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında düzenlenen "En İyi Cümle Afiş/Resim" Yarışmasında birinci olarak bizi gururlandıran öğrencilerimiz Seval ULU ve Abdullah ŞAHİN'i canı gönülden tebrik ediyoruz.

Ock

Okulumuz Metal Atölyesine yeni Argon (TIG) Kaynak Makinası alındı.

Ock

Okulumuzda dönem sonu faaliyetleri kapsamında sinema izleme etkinliği gerçekleştirilmiştir.