Okulumuzda dönem sonu faaliyetleri kapsamında öğretmenler ve öğrencilerimiz katılımı ile kitap okuma etkinliği gerçekleştirilmiştir ve akabinde hayır lokması dağıtımı yapılmıştır.

Dönem Sonu Faaliyet Haftası kapsamında gerçekleştirdiğimiz "Bilgi Yarışması"nda heyecan doruktaydı. Tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Okulumuz takımımız yıldızlar kategorisinde ilçe birincisi olup ilçemizi Balıkesir'de yapılacak turnuvada temsil edecektir. Öğrencilerimizi tebrik eder, emeği geçen Beden Eğitimi Öğretmeni Mehmet KOCADURMUŞ'  a teşekkür ederiz.

Ara

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü kapsamında Okul Rehber Öğretmenimiz Nilay ÖZTÜRK tarafından tüm öğrenci ve öğretmenlerimize bilgilendirme semineri yapılmıştır.

Seminerde şiddetin tanımı, şiddet türleri , şiddetin önlenmesi ve şiddetle mücadele eden kurum ve kuruluşlar hakkında bilgi verilmiştir.

Kas

"24 Kasım Öğretmenler Günü " münasebetiyle  öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz merhum öğretmenimizin kabrini ziyaret ederek kabri başında dua ettiler.

Hakkın rahmetine kavuşmuş tüm Öğretmenlerimize  Allah'tan Rahmet ve yakınlarına sabırlar diliyor; kendilerini sevgi, saygı ve minnetle anıyoruz.

Kas

Cumhuriyetimizin 100.yılı kapsamında öğretmen ve öğrencilerimizin katkılarıyla okul bahçemizi güzelleştirmek için fidan dikim etkinliğimiz gerçekleştirildi. Katkıda bulunan idareci, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

İlçe Kaymakamımız Sayın Umut PAZARCI, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa YÜCEL, İlçe Emniyet Amiri ve İlçe Jandarma Komutanı  okulumuzu ziyaret ederek öğretmen ve öğrenciler ile bir araya geldiler. Akabinde Metal Teknolojileri Alanı atölyelerin de incelemelerde bulundu.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. Yılı Etkinlikleri - İlçemizde 2023 Yılında 2023 Öğrenci Sloganıyla 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 100.Yılı Yürüyüşü yapıldı

Kas

Okul Aile Birliği Toplantımız Velilerimizin Katılımıyla Gerçekleşmiştir. Yönetim kurulu ve Denetleme kurulu üye seçimi gerçekleşmiştir. Akabinde velilerimize ikramlarımız olmuştur.

Ekm

“Cumhuriyetimizin 100. Yılı Etkinlikleri” kapsamında İvrindi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen “Ortaokullar ve Liseler Arası Ezbere Güzel Şiir Okuma Yarışması”nda okulumuzu 11 Hayvan Sağlığı sınıfı öğrencilerinden Seval ULU temsil etti. Okulumuzu temsil eden öğrencimize teşekkür ederiz.

Ekm

Ahilik kurumunun özelliklerini yeni nesillere aktararak öğretmek amacıyla Ahilik Haftası kutlamaları için okulumuzda bir kutlama programı gerçekleştirildi.  İvrindi İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa YÜCEL' in ve ilçemiz esnaf ve sanatkarlarının , okulumuz idareci, öğretmen ve öğrencilerinin de izleyici olarak katıldığı etkinlik  okulumuz konferans salonunda gerçekleştirildi. Programımız esnasında çeşitli esnaflara okulumuza  yaptıkları katkılardan ötürü plaketleri takdim edilmiştir.

İş Sağlığı ve Güvenliği Semineri