May

eTWINNING PROJEMİZ SPEAK OUT KAPSAMINDA DÜZENLEDİĞİMİZ SEMİNERİMİZDE KONUŞMACIMIZ BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM GÖREVLİSİ SAYIN DR. FATİH YAVUZ "ÖĞRENCİLERİMİZİN İNGİLİZCE KONUŞURKEN KARŞILAŞTIKLARI SORUNLARI VE BUNLARIN NASIL GELİŞTİRİLECEĞİ" ÜZERİNE DENEYİMLERİNİ VE ENGİN BİLGİ BİRİKİMİNİ BİZİMLE PAYLAŞTI VE SORULARIMIZI CEVAPLADI.SEMİNERİMİZE TÜRKİYE'NİN DÖRT BİR YANINDAN BİR  ÇOK ÖĞRETMEN KATILDI.

SAYIN DR. FATİH YAVUZ ' A DESTEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ.

All Invited

Online Seminar On Problems Faced by the Students in Speaking English Language and How to Improve Them.

HERKES DAVETLİDİR!

KONUŞMACIMIZ BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM GÖREVLİSİ SAYIN DR. FATİH YAVUZ "ÖĞRENCİLERİMİZİN İNGİLİZCE KONUŞURKEN KARŞILAŞTIKLARI SORUNLARI VE BUNLARIN NASIL GELİŞTİRİLECEĞİ" ÜZERİNE DENEYİMLERİNİ VE ENGİN BİLGİSİNİ PAYLAŞACAK VE SORULARIMIZI SCEVAPLAYACAK.

eTwinning projemiz SPEAK OUT sunar...

May

We had a great ending with our last speaking club. We had speacial guests from different occupations and we talked about our future and dream jobs with our eTwinning project SPEAK OUT runners and partners. Son speaking club ımız ile mükemmel bir kapanış yaptık. eTwinning projemiz SPEAK OUT katılımcılarımız ve ortaklarımız ile farklı mesleklerden özel konuklar ağırladık ve geleceğimiz ve hayal ettiğimiz mesleğimiz hakkında konuştuk.

May

Our school's eTwinning SPEAK OUT project runners created project poster. Okulumuz eTwinning SPEAK OUT projemiz katılımcılarımız ile proje afişi oluşturduk.

May

eTwinning SPEAK OUT proje ortakları ve katılımcıları olarak 4. ve son speaking club ımızı gerçekleştiriyoruz.

May

Our eTwinning project SPEAK OUT runners created a podcast with their vocalizing MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'S ADDRESS TO TURKISH YOUTH to celebrate 19 May the Commemoration of ATATÜRK, Youth and Sports Day. eTwinning projemiz SPEAK OUT katılımcılarımız 19 MAYIS ATATÜRK' Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMIMIZI kutlamak için ATATÜRK'ÜN GENÇLİĞE HİTABESİ 'nin İngilizce versiyonunu seslendirdiler.

May

Our eTwinning SPEAK OUT project runners created a booklet with word clouds on WORDART and their vocalizing MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'S sayings in different teams to celebrate 19 May the Commemoration of ATATÜRK, Youth and Sports Day. eTwinning projemiz SPEAK OUT katılımcıları 19 MAYIS ATATÜRK Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI nı kutlamak amacıyla farklı takımlarla WORDART üzerinde kelime bulutu oluşturdukları ve MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ün sözlerini seslendirdikleri bir kitapçık oluşturdular.

May

eTwinning projemiz SPEAK OUT okulumuz katılımcılarımız ile 9 mayıs eTwinning GÜNÜ nü kutladık.

Happy eTwinning Day ! eTwinning Günümüz Kutlu olsun!

May

eTwinning projemiz SPEAK OUT ortaklarımız ve katılımcılarımız ile trend olan hobiler üzerine zengin içerikli bir e-dergi hazırladık

May

Okulumuz eTwinning kapsamında "Speak Out" projemiz  ortaklarımız ve katılımcılarımızın işbirlikçi çalışma Mr. ALONE AND HIS DAILY LIFE konulu BAY ALONE un günlük hayatını anlatan bir e book çalışması hazırladık.

eBook çalışmamıza mavi yazıya tıklayarak ya da aşağıdaki linkten ulaşanilirsiniz.