Şbt

Okulumuz eTwinning kapsamında "Speak Out" projemizde ortaklarımız ve öğrencilerimizin katkılarıyla eSafety haftasını kutladık.

Şbt

eTwinning projemiz SPEAK OUT kapsamında güvenli internet haftası için e-panomuzu öğrencilerimizin katkılarıyla hazırladık.

Şbt

Are you tired of classical language learning methods? Do you want a more enjoyable language learning process for our students aged 14-19.  You can interact with many national and international peres. Break your silence! and "Speak Out!" confidently. Let's sing the song along. Let's discuss the books we read together. Let's talk to dach other about our hobbes, or just around a couple of coffee. Add a new vision to your language learning adventure with our project!

Klasik dil öğrenme yöntemlerinden sıkıldınız mi? Daha eğlenceli bir dil öğrenme deneyimi mi istiyorsunuz? Eğer cevabınız evetse haydi projemize katılın!  Biz 14-15 yaş arası öğrencilerimize etkileşimli bir dil öğrenme süreci hazırlıyoruz. Çok sayıda ulusal ve uluslararası akranlarınızla etkileşimde bulunabilirsiniz.  Sessizliğinizi bozun ve kendinize güvenerek "Konuşun" .  Haydi birlikte şarkı söyleyelim! Haydi birlikte okuduğumuz kitapları tartışalım! Birbirimizle  hobilerimiz hakkında konuşalım bir çift kahve eşliğinde!  Projemizle dil öğrenme maceranıza yepyeni bir vizyon ekleyin.

Balıkesir e-twinning çalıştayı yapıldı. Zoom üzerindne yapılan çalıştaya okulumuz da katıldı

Okul Psikolojik Danışmanımız Nilay Öztürk tarafından 12. sınıf öğrencilerimize yönelik olarak Zoom üzerinden Sınav Kaygısı ve Motivasyon konulu bilgilendirme semineri yapılmıştır.  Seminerimizde Yks'ye girecek öğrencilerimizden gelen sorular cevaplandırılmıştır.